• گزارش تصویری

درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
آدرس

برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت لاله های سرخ انقلاب اسلامی و یادواره شهدای گردان کمیل، حنظله و شهید ابراهیم هادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۸ |
جشن پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت لاله های سرخ انقلاب اسلامی و یادواره شهدای گردان کمیل، حنظله و شهید ابراهیم هادی توسط معاونت اجتماعی و مدیریت فرهنگی کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه:  به مناسبت سالروز شهادت شهید ابراهیم هادی علمدار کمیل در جبهه های غرب، شهرستان سرپل ذهاب، روستای انجیره بان آواره علی ، جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت لاله های سرخ انقلاب اسلامی و یادواره شهدای گردان کمیل و حنظله روز22 بهمن 1396 از ساعت 15 لغایت 18 به همت معاونت اجتماعی و مدیریت فرهنگی کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در جمع جهادگران و زلزله زدگان کرمانشاهی برگزار شد.
در این مراسم بعد از قرائت کلام الله مجید، پخش سرودملی و صلوات خاصه امام رضا (ع) فرهادی مسئول بسیج خواهران دانشگاه  گزارشی از روند فعالیت های عمرانی، جهادی و فرهنگی انجام گرفته در روستا توسط گروه جهادی مردمی شهدای گمنام و همکاری های دانشگاه علوم پزشکی ایران  ارائه داد .
همچنین ایشان از  اختصاص مبلغ  15 میلیون تومان  به منظورساخت مدرسه شهدای گمنام توسط ریاست دانشگاه از محل کمک های مردمی دانشگاه خبر داد.
درادامه حجت الاسلام والمسلمین سرلک مدرس حوزه و دانشگاه به ایراد سخنرانی با موضوع مهرورزی در خانواده و جامعه پرداخت و همگان را به محبت بی چشم داشت و صرفا برای رضای خداوند متعال دعوت نمود.
آواز محلی سرپل شهرمن برنامه بعدی بود که توسط مجتبی ویسی از خوانندگان کرمانشاهی در وصف زلزله و خاطرات آن روزهای سخت اجرا شد .
سپس سرداراسدالهی فرمانده لشگر 27 محمد رسول ا...(ص) یکی از جهادگران نمونه مستقر در کوئیک و راوی مدعو، از سالهای دفاع مقدس، شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم روایتگری نمود.
همچنین  در این برنامه ضمن تقدیر از فرزند شهید شوشتری  و 7خانواده های شهید و جانباز زلزله زده نیز تقدیر و تشکر به عمل آمد  و در ادامه حاج ابراهیم آوردیده با مداحی در وصف بانوی بی نشان پرداخت.
در پایان مراسم به کودکان، نوجوانان مهمان هدایای ویژه ای اهدا گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 3386 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر