• گزارش تصویری

جشن اعیاد شعبانیه در خوابگاه های پسران دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۵ |
جشن اعیاد شعبانیه در خوابگاه های پسران دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ به مناسبت اعیاد مبارک شعبانیه، میلاد سرورسالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)، ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و ولادت امام سجاد (ع) در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران مراسم جشن و مولودی خوانی برگزار شد.
این مراسم با همکاری هیئت دانشجویی ثارالله در خوابگاه های دانشجویی امام علی (ع)، امام حسن(ع) و شهید نواب مراسم جشن و مولودی خوانی برگزار و حجج الاسلام انواری و فروتن به ایراد سخنرانی پرداختند.
در این جشن ها سخنرانان پیرامون امر به معروف،نقش و جایگاه امامان در شناخت و عمل به معارف دینی، نقش دعا در زندگی و همچنین ایثار و فداکاری در راه رسیدن به هدفها خصوصا در راه دین و اجر و پاداش خداوند به آن را تبیین و مورد بررسی قرار دادند و در این خصوص به پرسش های دانشجویان نیز پاسخ گفتند.
لازم به ذکر است که در این جشنها مراسم مولودی خوانی آقایان احمدآبادی و هادی پور همراه با دانشجویان
برگزار شد.

خبر: همتی

CAPTCHA code